Aukce

Vážení přátelé, sportovní fandové,

jsem ráda, že jste projevili svoji přízeň a zájem o dražbu autentických a velice zajímavých sportovních předmětů, které věnovali děčínské sportovní osobnosti nadačnímu fondu a jehož výtěžek půjde na potřebné děti. Podrobný rozpis výdajů bude dodám každému výherci a uveřejněn na tomto webu a nejen to, vyhranou věc vám sportovec osobně předá a podepíše vám ji i s případným věnováním, záleží na každém z vás.

Každopádně to byly sběratelské a cenné kousky a vítězi dražeb jsou spokojeni.

Nejnovější a právě aktuální aukce probíhá s našimi patrony:

Dresy jste mohli dražit na Aukro.cz, velmi si jejich podpoře vážíme.

těším se na mnoho dobrých věcí, které společně s vámi, milý dražitelé už od roku 2012 uskutečňujeme!

Tomáš  Kraus

Vyhrál první Světový pohár ve skicrossu , je prvním Mistrem světa v historii skicrossu, držitel Křišťálového glóbu. Své tituly opakovaně obhajuje a stal se také absolutním vítězem Světového poháru ve freestyle lyžování.

Věnoval NF při I.nadačním setkání skicrossové startovní číslo A1, se kterým závodil na Kreischberg Murau, tento závod s ním i vyhrál. Startovní číslo tohoto charakteru má velkou sběratelskou hodnotu.

Valdemar Jiruš

Bývalý extraligový hokejista, který sklízel své velké úspěchy v týmech HC Sparta Praha, HC Bílý tygři Liberec, HC Mladá Boleslav. Nyní pracuje jako manager HC Děčín.

Věnoval NF při I.nadačním setkání hokejový dres, ve kterém hrál úspěšně playoff 2008 za Bílé tygry Liberec. Dres je originálním a autentickým sběratelským kouskem.

Jakub Houška

kapitán děčínského basketbalového týmu, mnohonásobný člen české reprezentace, účastník All Star Game, několikanásobný Nejúspěšnější sportovec děčínského regionu

Mirek Soukup

basketbalista hrající Národní basketbalovou ligu za tým BK Děčín a člen české reprezentace.

Věnovali NF při I.nadačním setkání dva kompletní dresy se svými čísly a podpisy celého realizačního a basketbalového týmu. Vzhledem k oblíbenosti a úspěšnosti tohoto sportu v Děčíně, je o tyto dresy velký zájem ze strany fanoušků.

Dále věnovali basketbalový míč, který je velmi cenný a unikátní díky podpisům od všech hrajících hráčů.

Robert Novotný

cyklista, Král Šumavy 2011, vítěz v etapovém závodě horských kol Brasil Ride 2010 , Profesionál se specializací na horská kola.

Věnoval NF při I.nadačním setkání cyklistický dres, ve které jel 7 dní náročný a rozhodující závod Trans Germany a který vyhrál. Při jízdě na kole v něm bude vítěz nepřekonatelnou jedničkou.

8.12.2011 jsme společně nasávali vánoční atmosféru v krásném prostředí děčínské Synagogy při I. Nadačním setkání. Potěšili jsme svá srdce tím, že dobré věci má ještě smysl dělat a dobré skutky se ještě dějí.

Čestnými hosty zde byli děčínské sportovní osobnosti, které se nás rozhodli podpořit v našem úsilí, tím, že věnovali nadačními fondu své autentické sportovní věci, které mají sběratelskou hodnotu a jsou to zajímavé a cenné kousky.

Internetová aukce předmětů a fanouškovských lahůdek odstartovala 11.1.2012 v 11 hodin, které s laskavým svolením známých a slavných sportovců Děčínska vydražíme s cílem naplnit nadační rozpočet.

Tato je na našich stránkách www.nadacedetiarodina.cz a to ve spolupráci a za laskavé podpory BK Děčín.

Jsem ráda, že jste projevovali svoji přízeň a zájem o dražbu a musím touto cestou sdělit, že 8.2.2012 v 18:00 hodin aukce skončila,  velmi vřele mě potěšil vṚ zájem podpořit dobrou věc.

www.nadacedetiarodina.cz, číslo účtu : 241396085/0300.

Mgr. Sofie Wernerová
ředitelka Nadačního fondu Děti a Rodina